terug

grote prijs van dordt

De inschrijvingen voor het volgende seizoen van de Grote Prijs van Dordt Bands zijn nu geopend en sluiten op dinsdag 14 september, 14:00 uur.

faq (frequently asked questions

Hier vind je alle antwoorden op je vragen, mocht je vraag er niet tussen zitten stuur ons een mail.

Wat zijn de condities voor mijn deelname?
-
Je bent beschikbaar op de volgende data:
 - Za. 16 oktober: kickoffdag
  - Za. 30 oktober: voorronde 1
  - Za. 6 november: voorronde 2
  - Za. 13 november: voorronde 3
  - Za, 20 november: halve finale
  - Za. 27 november: finale

Let op: deelnemers spelen maar in 1 voorronde.

De artiest ontvangt voor deelname aan de competitie geen gage, uitkoop of onkostenvergoeding. De artiest ontvangt 3 consumptiemunten per persoon. Hiermee kan drinken gehaald worden aan de bar. Wie is de jury?De vakjury wordt nog bekendgemaakt.  

Wat kan je winnen?
-
podiumplek op Wantijpop 2022
- studiotijd
- artist coaching
- gratis repetitiesessies in de oefenruimtes
en meer…

Praktische informatie
Alle voorrondes en de finale vinden fysiek plaats in de Popcentrale in Dordrecht. Als organisatie zullen wij ervoor zorgen dat er voldoende maatregelen worden genomen, volgens de richtlijnen van het RIVM, om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen.

De Popcentrale ligt in het Energiehuis in Dordrecht, Noordendijk 148 3311 RR in Dordrecht. Rondom het Energiehuis is een groot parkeerterrein waar voldoende plek is om (betaald) te parkeren.
Als je met de trein komt moet je uitstappen op Dordrecht Centraal, vanaf hier kan je met de bus (lijn 4; uitstappen bij halte Noordendijk, of lijn 10; uitstappen bij halte Biesboschstraat) of lopend richting het Energiehuiskomen. Het is ongeveer 20 minuten lopen vanaf het station.