zoek
beschrijving

Popschool

Wil je graag met andere muzikanten in een band spelen? En wekelijks les krijgen? Dat kan bij de Popschool! Speel je al een instrument? Of zing je al een tijdje? Dan kun je op de Popschool in een band spelen.

Je krijgt les van professionele docenten met veel ervaring. De lessen worden gegeven in de goed ingerichte oefenruimtes van de Popcentrale. Je vindt de Popcentrale in het Energiehuis aan de Noordendijk 148 in Dordrecht: een prachtige locatie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

M - groot

Reserveer nu online je oefenruimte!

Vlamtosti

Ben jij pro in biertjes tappen of wil je dit graag leren? Wil jij onderdeel worden van Team Popcentrale? Wil jij weten wat een Santa is? Meld je dan nu aan als barvrijwilliger! 
Als vrijwilliger mag je altijd gratis events en je krijgt korting op het huren van oefenruimtes. 
Enthousiast? Mail dan naar geert@popcentrale.nl. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek met je in te plannen.

Informatie

De Popcentrale is hét popcentrum van Dordrecht en omstreken. Bij de Popcentrale kun je terecht voor goed ingerichte oefenruimtes. Op ons podium, de Talent Stage, krijgt lokaal en regionaal talent de kans zich te presenteren. De studio ProSound (voor geluidsopnamen) is in de Popcentrale gehuisvest met prachtige spullen én is direct verbonden met de zalen. Muziek (leren) spelen in een band kan in de Popcentrale bij de Popschool. Al vanaf acht jaar kunnen de jongste muzikanten terecht bij Popschool 4 Kids. De leerlingen geven elk seizoen optredens in het Energiehuis en op Dordtse festivals. De Popcentrale is ook (mede)organisator van verschillende projecten en festivals en heeft een ruim aanbod van workshops.   

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!