terug

cashless

Popcentrale is cashless. Vanaf 6 april 2019 kun je alleen nog met je pinpas betalen bij de Popcentrale. Wat betekent dat voor jou?
1. Het is veiliger. Zonder contant geld in de kassa is er minder overvalrisico.
2. Het is sneller. Je hoeft minder lang te wachten tot de bezoeker voor je klaar is met afrekenen, wat betekent dat je sneller je drankje kunt ontvangen. Dit gaat nog sneller als je gebruik maakt van contactloos betalen. 

Contactloos betalen? Zo gepiep-piep-piept.
Bij contactloos betalen moet je de betaalpas, mobiele telefoon of wearable kort dichtbij de betaalautomaat houden om te betalen. Bij bedragen tot en met € 25,- is geen pincode nodig. Boven dit bedrag moet je wel een pincode intikken op de betaalautomaat of op de mobiele telefoon.
Wanneer jouw aaneengesloten contactloze betalingen zonder pincode opgeteld de limiet van € 50,- bereiken, moet je alsnog een pincode intikken.

Zo werkt het:

Geen pinpas ter beschikking?
Heb je geen beschikking over een pinpas? Neem dan contact op met Norma Gijzen van de administratie, via norma@popcentrale.nl om de mogelijkheden te bespreken. 

Tienerfeesten
Sommige ouders kiezen ervoor om geen pinpas mee te geven aan hun tieners als zij uitgaan naar tienerfeesten, zoals bijvoorbeeld Young Bizz en Bijdehand. Bij deze feesten is het mogelijk om muntenvouchers te kopen via de online ticketshop. Deze vouchers kunnen bij de kassa worden ingeleverd in ruil voor munten.Let op: dit geldt dus alleen voor tienerfeesten.