terug

team popcentrale

Geert Teekens

Geert Teekens

Manager

Samen met Sjoerd gezamenlijk verantwoordelijk voor de inhoudelijke, strategische en operationele aansturing van Popcentrale. Buiten zijn werk in Popcentrale is hij drummer van de grungepunkband Switch Bones, drumdocent bij ToBe en producer/engineer in zijn Hotboks Studio.

Sjoerd van Lee

Sjoerd van Lee

Manager

Samen met Geert gezamenlijk verantwoordelijk voor de inhoudelijke, strategische en operationele aansturing van Popcentrale. Buiten zijn werk in Popcentrale is hij zanger en bassist van de partyfolkband Scotch en hoofd muziek bij ToBe.

Norma Gijzen

Norma Gijzen

Vrijwilligerscoördinator en administratief medewerker

Verantwoordelijk voor de aansturing van vrijwilligers en de administratieve afhandeling van concerten en verhuringen. Buiten haar werk in Popcentrale is Norma muziek- en festivalliefhebber en werkt ze freelance voor onder andere Voorstraat Noord, Bach Festival en SOC.

Dennis Boot

Dennis Boot

Productiemedewerker en materiaalbeheerder

Verantwoordelijk voor de productionele uitvoering van Popcentrale programma en het technische onderhoud van het materiaal uit de zalen, studio’s en oefenruimtes. Buiten zijn werk in Popcentrale is hij drummer van de metalcoverband Pene Corrida en producer/engineer in zijn studio BootMusic

Jochem Smaal

Jochem Smaal

Oefenruimtebeheerder & avondcoördinator

Verantwoordelijk voor de verhuur van oefenruimtes en studio’s, het draaien van producties op de vloer. Naast zijn werk in de Popcentrale is hij ook producer en muzikant in bands als Dr. Justice & The Smooth Operators en Scotch.