terug

team popcentrale

Sjoerd van Lee

Sjoerd van Lee

Manager

Samen met Geert gezamenlijk verantwoordelijk voor het draaien van Popcentrale. Buiten zijn werk in Popcentrale is hij zanger en bassist bij de Plaag en Baby Belushi.

Geert Teekens

Geert Teekens

Manager

Samen met Sjoerd gezamenlijk verantwoordelijk voor het draaien van Popcentrale. Buiten zijn werk in Popcentrale is hij producer/engineer in zijn Hotboks Studio, drumdocent bij ToBe en drummer bij de Gijsjaradijsja Band.

Norma Gijzen

Norma Gijzen

Medewerker Administratie

Verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van concerten en verhuringen. Buiten haar werk in Popcentrale is Norma muziek- en festivalliefhebber en werkt ze freelance voor onder andere Voorstraat Noord en Bach Festival.

Leanne van Gurp

Leanne van Gurp

Medewerker Marketing

Verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie. Naast haar werk in Popcentrale is ze ook werkzaam als freelance programmamaker en marketeer voor verschillende culturele organisaties, zoals Popronde en Gluren bij de Buren. In haar vrije tijd is ze graag te vinden bij een concert/festival of probeert ze te rollerbladen. ‍

Jolle Wieringa

Jolle Wieringa

Medewerker Productie & Vrijwilligers

Verantwoordelijk voor de productionele organisatie van onze events. Daarnaast is Jolle ook verantwoordelijk voor de inzet, begeleiding en opleiding van onze vrijwilligers. Naast zijn werk in Popcentrale herken je hem misschien van “De Redders van Dordt” of als die rondreizende geluidsman van verschillende Dordtse bands.

Cas van Baarle

Cas van Baarle

Projectmedewerker

Verantwoordelijk voor de organisatie van projecten, zoals de Grote Prijs van Dordt, Wantijpop en The Next Gem. Naast zijn werk in Popcentrale organiseert hij evenementen, is hij producer en drummer in verschillende Dordtse bands. Cas is gek op bordspellen en zijn twee katten.

Iza Everts

Iza Everts

Coördinator Beheer / Avondcoördinator

Verantwoordelijk voor de verhuur van oefenruimtes en studio’s en verhuur van materialen en het draaien van producties op de vloer. Naast zijn werk in Popcentrale is hij producer/engineer ook wel bekend als Zwucci in de urban hiphop scene in omstreken.

Bas de Visser

Bas de Visser

Oefenruimtebeheerder & avondcoördinator

Verantwoordelijk voor de verhuur van oefenruimtes en studio’s en daarnaast het draaien van producties op de vloer. Naast zijn werk in Popcentrale werkt hij als mediavormgever aan audiovisuele producties.‍

Tommy Kennedy

Tommy Kennedy

Oefenruimtebeheerder & avondcoördinator

Verantwoordelijk voor de verhuur van oefenruimtes en studio’s en daarnaast het draaien van producties op de vloer. Naast zijn werk in Popcentrale speelt hij in bands als Waardeloos, De Skaggerz, Amazing Disco Freaks, Bazzookas, Dr. Justice and the Smooth Operators en De Gijsjaradijsja Band. Verder sleutelt hij graag aan Fiat Panda's- of rare brommers uit de 70s en woont hij met zijn Afrikaanse reuzenslakken in een kerk.‍