terug

team popcentrale

Sjoerd van Lee

Sjoerd van Lee

Manager

Samen met Geert gezamenlijk verantwoordelijk voor het draaien van Popcentrale. Buiten zijn werk in Popcentrale is hij zanger en bassist van de partyfolkband Scotch en hoofd muziek bij ToBe.

Geert Teekens

Geert Teekens

Manager

Samen met Sjoerd gezamenlijk verantwoordelijk voor het draaien van Popcentrale. Buiten zijn werk in Popcentrale is hij drummer van de grungepunkband Switch Bones, drumdocent bij ToBe en producer/engineer in zijn Hotboks Studio.

Jolle Wieringa

Jolle Wieringa

Materiaalbeheerder & Vrijwilligerscoördinator

Verantwoordelijk voor het technische onderhoud van het materiaal uit de zalen, studio’s en oefenruimtes & het aansturen van vrijwilligers. Naast zijn werk in Popcentrale herken je hem misschien van “De Redders van Dordt” of als die rondreizende geluidsman van verschillende Dordtse bands.

Norma Gijzen

Norma Gijzen

Medewerker Administratie

Verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van concerten en verhuringen. Buiten haar werk in Popcentrale is Norma muziek- en festivalliefhebber en werkt ze freelance voor onder andere Voorstraat Noord, Bach Festival en SOC.

Indy Straver

Indy Straver

Medewerker Marketing

Verantwoordelijk voor de marketing van het programma en online content. De door gabbers opgevoede metalhead is naast haar werk in de Popcentrale drummer en heeft een fotografiebedrijf waarbij ze dierenportretten maakt.

Nadia Dekker

Nadia Dekker

Medewerker Productie

Verantwoordelijk voor de productionele uitvoering van het programma in Popcentrale.

Bas de Visser

Bas de Visser

Oefenruimtebeheerder & avondcoördinator

Verantwoordelijk voor de verhuur van oefenruimtes en studio’s en daarnaast het draaien van producties op de vloer. Naast zijn werk in Popcentrale werkt hij als mediavormgever aan audiovisuele producties.‍

Jovanny Dambruck

Jovanny Dambruck

Oefenruimtebeheerder & avondcoördinator

Verantwoordelijk voor de verhuur van oefenruimtes en studio’s en daarnaast het draaien van producties op de vloer. Naast zijn werk in de Popcentrale is hij ook muziek/drumdocent en leider van de band Iconic Brass.

Tommy Kennedy

Tommy Kennedy

Oefenruimtebeheerder & avondcoördinator

Verantwoordelijk voor de verhuur van oefenruimtes en studio’s en daarnaast het draaien van producties op de vloer. Naast zijn werk in Popcentrale speelt hij in bands als Waardeloos, De Skaggerz, Amazing Disco Freaks, Bazzookas, Dr. Justice and the Smooth Operators en De Gijsjaradijsja Band. Verder sleutelt hij graag aan Fiat Panda's- of rare brommers uit de 70s en woont hij met zijn Afrikaanse reuzenslakken in een kerk.‍