terug

team popcentrale

Sjoerd van Lee

Sjoerd van Lee

Manager

Samen met Geert gezamenlijk verantwoordelijk voor het draaien van Popcentrale. Buiten zijn werk in Popcentrale is hij zanger en bassist van de partyfolkband Scotch en hoofd muziek bij ToBe.

Geert Teekens

Geert Teekens

Manager

Samen met Sjoerd gezamenlijk verantwoordelijk voor het draaien van Popcentrale. Buiten zijn werk in Popcentrale is hij drummer van de grungepunkband Switch Bones, drumdocent bij ToBe en producer/engineer in zijn Hotboks Studio.

Indy Straver

Indy Straver

Marketingmedewerker

Verantwoordelijk voor de marketing van het programma en online content. De door gabbers opgevoede metalhead is naast haar werk in de Popcentrale drummer en heeft een fotografiebedrijf waarbij ze dierenportretten maakt.

Jolle Wieringa

Jolle Wieringa

Materiaalbeheerder & Vrijwilligerscoördinator

Verantwoordelijk voor het technische onderhoud van het materiaal uit de zalen, studio’s en oefenruimtes & het aansturen van vrijwilligers. Naast zijn werk in Popcentrale herken je hem misschien van “De Redders van Dordt” of als die rondreizende geluidsman van verschillende Dordtse bands.

Chrystal Hardjoprajitno

Chrystal Hardjoprajitno

Medewerker administratie

Verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van concerten en verhuringen.

Rashida Willems

Rashida Willems

Productiemedewerker

Verantwoordelijk voor de productionele uitvoering van het programma in Popcentrale. Ook verzorgt ze hiphoplessen bij ToBe en is ze dol op sneakers. A real sneakerfreak in the house.

Leonie Goedegebuur

Leonie Goedegebuur

Programmeur

Verantwoordelijk voor de programmering van de Popcentrale. Naast haar werk in de Popcentrale zet ze zich in bij Fitmakers en haar eigen bedrijf ‘NOMI’. Ook doet ze graag aan basketbal, wandelt ze met de hond en is ze dol op al haar 40 planten in huis!

Norma Gijzen (tijdelijk met verlof)

Norma Gijzen (tijdelijk met verlof)

Vrijwilligerscoördinator en administratief medewerker

- Tijdelijk met verlof - Verantwoordelijk voor de aansturing van vrijwilligers en de administratieve afhandeling van concerten en verhuringen. Buiten haar werk in Popcentrale is Norma muziek- en festivalliefhebber en werkt ze freelance voor onder andere Voorstraat Noord, Bach Festival en SOC.

Jochem Smaal

Jochem Smaal

Oefenruimtebeheerder & avondcoördinator

Verantwoordelijk voor de verhuur van oefenruimtes en studio’s en daarnaast het draaien van producties op de vloer. Naast zijn werk in de Popcentrale is hij ook producer en muzikant in bands als Dr. Justice & The Smooth Operators en Scotch.

Jovanny Dambruck

Jovanny Dambruck

Oefenruimtebeheerder & avondcoördinator

Verantwoordelijk voor de verhuur van oefenruimtes en studio’s en daarnaast het draaien van producties op de vloer. Naast zijn werk in de Popcentrale is hij ook muziek/drumdocent en leider van de band Iconic Brass.