oprijzers

Een eigen track maken? Werken aan je writingskills? Duik mee de studio in!

Tijdens het project Oprijzers ga jij aan de slag met het maken van muziek en nog veel meer. Wat komt er allemaal bij kijken? Welke doelen kan je voor jezelf stellen? Wat is je grootste droom? Samen met docenten uit de hiphopscene en coaches ga je aan de slag om je passie voor muziek zo goed mogelijk te laten zien. Met de coach heb je aan het begin van het traject een intakegesprek waarbij je samen bepaalt welke stappen je wil zetten tijdens het project. Onder begeleiding van de docenten volg je vervolgens allemaal toffe inspiratiesessies en schrijfsessies. Uiteindelijk werk je toe naar een eigen nummer, opgenomen in de studio, met videoclip! En nog vetter: deze komen ook op YouTube en Spotify te staan!

Dit project wordt georganiseerd door Popcentrale in combinatie met Care-It All. Popcentrale is een productiehuis, podium en creatieve broedplaats waarin muziek centraal staat. Care-It All is een bureau dat zich richt op de ontwikkeling van jongeren in de breedste zin van het woord.

Start Oprijzersproject

Het grote Oprijzersproject is gestart in februari. We houden iedereen up to date op onze socials! Tijdens het project wordt dieper ingegaan op de doelen die je hebt en hoe je daar kan komen. Dat gebeurt allemaal onder begeleiding van inspirerende en gekwalificeerde docenten en natuurlijk met behulp van muziek. De coach kijkt samen met jou naar hét plan om jou te laten shinen! Met je coach blijf je steeds naar dit plan kijken. Zo dagen we je uit het beste uit jezelf te halen!